Nikki Smit all-round creative

Ik hou ervan om de creative uittingen
rondom een bedrijf te bedenken en te ontwerpen.

Als klein meisje was ik altijd al creatief bezig met mijn vader, meubel maker en een echte probleem oplosser. Als meisje die erg op haar vader leek is het niet zo gek, dat ik de creatieve kant ben op gegaan in de wereld van online. Na het afronden van mijn studie, Communication and MultiMedia design, ben ik aan de slag gegaan voor een corporate bedrijf. Dit beviel mij goed maar door het werken aan één stijl miste een stukje creativiteit. Na lang na denken kwam ik op het idee om een eigen bedrijf te starten. Mijn drive? Mijn grote passie, branding en design, op een eigen manier te ontwikkelen. Waarom Devlin Design? Devlin staat voor erg moedig en dat is iets wat bij mij past!

Ik hou ervan om de creative uittingen rondom een bedrijf te bedenken en te ontwerpen. Jouw ideeën en concepten vertalen naar een sterke visuele uiting welke perfect aansluiten op jouw doelgroep. Of het nu gaat om een tijdloze logo, branding, marketing of social media uitingen, ik doe dit allemaal met plezier.

Mijn doel is het laten zien aan andere hoe speciaal jij bent en wat jouw onderscheidt van de rest en dat op te laten vallen. Het liefst doe ik dit voor een kleinbedrijven of particulieren, waarmee het contact persoonlijk is en je met een creatief ontwerp al gauw een verschil kunt maken.

“Every great design begins with an even better story.”

Lorinda Mamo, designer

Devlin Design

Ieder design is uniek, jij bent dat immers ook

Wat voor mij op nummer één staat als designer is persoonlijkheid. Dit uit ik niet alleen in de manier van communiceren naar de klant maar ook in de ontwerpen die ik maak. Persoonlijkheid is bij ieder uniek en dat vraagt voor iedere keer een nieuwe aanpak. In onze samenwerken vertaal ik wat jouw onderscheid van andere naar een uniek merk. Jouw merk straalt niet alleen uit wie jij bent maar spré. 

Naast mijn design voor bedrijven, design ik ook als hobby. Hierbij ontwerp ik onder meer postkaarten, posters en verpakkingen. Mijn shop is nog in de maak, maar voorbeeldjes zijn te vinden op mijn instagram. 

Jouw merk moet laten zien wie jij bent en vóór jou werken omdat jouw bedrijf niet is zoals dat van iemand anders. Zo simpel is het.

01

Persoonlijk & communicatief

Een persoonlijke aanpak waarbij jij je gehoord voelt . Een professionele één op één communicatie.

02

Enthousiast & energiek

In elke opdracht zie je mijn energie en enthousiasme terug en dit voel jij ook!              

03

Inspirerend & creatief

Mijn ontwerpen kenmerken zicht door de passie die ik voel en ervaar voor branding & design.

Samen naar de volgende stap van jouw bedrijf

Questions and Answers

Belangrijke vragen en antwoorden

Dit is afhankelijk van het pakket dat je kiest en hoeveel correctie rondes er nodig zijn. Meestal duurt het proces tussen de 3 en 6 weken. 

De eerste stap is altijd een skype sessie of fysieke afspraak. Dit om te kunnen zien of we daadwerkelijk bij elkaar passen qua style en samenwerking. Tevens het bepalen waar jouw stijl en wensen liggen.

Een bedrijfsnaam is wel één van de eerste stappen bij het opzetten van een bedrijf. Het is niet alleen belangrijk als kenmerk, maar ook voor het inschrijven bij de KVK. Uiteraard help ik graag met het bedenken van een passende bedrijfsnaam die uniek bij jou past.

Naast logo’s en branding ben ik in mijn vrije tijd ook bezig met posters, (trouw) kaarten en grafische dingen aan het ontwerpen. Ook heb ik een passie voor fotografie ofwel een bezig creatief bijtje.